Mesaj de salut al Primarului

Mesaj de salut al Primarului

Adresez orașului meu personal tuturor celor care viziteaza aceasta pagina web, iar din partea comunitatii pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla cat mai multe despre orașul Telenești.

Scopul acestui website este de a duce imaginea orașului Telenești in mintea si sufletul fiecarui vizitator. Ne-am propus impreuna, cu colegii cu care conlucrez, sa transpunem peste tot in lume trecutul si prezentul localitatii si pentru a-i deschide viitorul, promovandu-i imaginea.

Tinta mea este de a recompensa si in acest fel increderea acelor oameni care si-au dorit sa le reprezint destinele. Oriunde s-ar afla peste hotare, prin aceasta pagina web, o parte din orașul natal, va patrunde in sufletul lor, aducandu-le mai aproape “casa”.

Sper ca prin informatiile pe care le vom furniza, vom crea un permanent contact cu tot ce se intampla in localitatea Telenești.

Ca primar al acestui oraș, am incercat ca tot ceea ce intreprind sa fie in interesul comunitatii, fiind constient de gradul de responsabilitate pe care mi l-am asumat.

Am incercat sa aduc periodic un suflu nou in viata mărăndinenilor reusind in acest fel sa stimulez capacitatea de adaptare a cetatenilor la cultura schimbarii. Consider importanta participarea publica la tot ce inseamna actiuni organizate de autoritatile locale. Sunt multumit ca am reusit sa induc simtul raspunderii, spiritual eficient si tolerant si sa trezesc setea si nevoia de mai bine. Prin realizarile atinse am dus la cresterea calitatii vietii, la prosperitate si la o permanenta dorinta de autodepasire;

Daca am ajuns la o serie de rezultate, este pentru ca forta cu care am fost stimulată a fost si este data de gospodarii comunei, de oameni harnici si intelepti de care sunt inconjurată si care imi alimenteaza ambitia.

Stimati vizitatori ai acestui site, rasfoind informatiile si imaginile despre orașul Telenești, va invit sa ne cunoasteti orașul, modul de viata, sa ne fiti alaturi de sarbatori si sa fiti partenerii nostri la nevoie.

Stimati locuitori, va asigur ca voi fi reprezentantul d-voastra in toate intalnirile mele. Va ofer acest website ca o apropiere de autoritatile locale, ca un permanent partener de dialog si ca un privilegiu de a face cunoscut orașul nostru tuturor.