Anunț privind depunerea proiectelor de bugetare participativă.

Anunț privind depunerea proiectelor de bugetare participativă.

30
DISTRIBUIȚI

Cu drag vă anunțăm că pilotăm concursul de bugetare participativă în orașul Telenești! E un process excelent de a decide chiar Dvs unde pot fi cheltuiți banii publici în folosul comunității!

În perioada 18 -31 martie, orice asociație obștească sau grup de inițiativă poate depune un proiect spre finanțare din bugetul public.

Proiectul poate avea o valoare financiară de max 75 000 MDL, iar contribuția aplicantului trebuie să fie min 15% din bugetul proiectului.

Proiectele pot viza oricare din următoarele domenii: (i) Reabilitarea/crearea zonelor de odihnă, sport și de joacă; (ii) Dezvoltarea infrastructurii stradale (alei, trotuare, zone pietonale, scuaruri, siguranța circulației, etc.); (iii) Dezvoltarea și diversificarea serviciilor sociale; (iv) Protecția mediului (salubritate, colectarea selectivă a deșeurilor și educația ecologică); (v) Organizarea de evenimente culturale, educative, etc.

Pentru mai multe detalii, consultați Regulamentul cu privire la mecanismul de  implementare a programului de Bugetare Participativă în orașul Telenești. Totodată, nu ezitați să adresați întrebările la adresa de email primaria.telenesti@apl.gov.md până pe data de 18 martie.

Mult succes grupurilor participante!

Anexat vedeți Regulamentul și formularul de participare