Vineri, 24 septembrie, orele 15.00 Vă invităm la atelierul de discuții”Ce se...

Vineri, 24 septembrie, orele 15.00 Vă invităm la atelierul de discuții”Ce se întîmplă cu deșeurile noastre” în incinta Bibliotecii Publice „V. Alecsandri” or. Telenești,

55
DISTRIBUIȚI

Invitație la dialog – ce se întâmplă cu deșeurile noastre ?!

Ce se întâmplă cu deșeurile noastre ? Cât de multe deșeuri generăm în fiecare gospodărie ? Ce impact au acestea asupra mediului înconjurător ? Cât de viabilă este modalitatea actuală de gestionare a deșeurilor în comunitatea noastră ? Sînt subiectele principale pe care vrem să le discutăm cu dumneavoastră în cadrul unei discuții deschise despre ceea ce este mai mereu un tabu. 

Această acțiune face parte din programul de informare și comunicare al Proiectului ,,Spre o gestiune intercomunală, eficace și durabilă a deșeurilor menajere în zona Central-Estică a Republicii Molodova” implementat de către Primăria or. Telenești și Sindicatul ,,Savoie Déchets”, Franța și are scopul de a îmbunătăți practicile de gestionare a deșeurilor din gospodăriile și comunitățile noastre. 

Vă așteptăm astfel, Vineri, 24 septembrie, la orele 15 00 în cadrul Bibliotecii Publice V. Alecsandri din or. Telenești.