Şedinţa Parteneriatului de Dezvoltare Economică Locală

168
DISTRIBUIȚI
Pentru a dezvolta din punct de vedere economic orașul Telenești este necesar de a crea condiții pentru creșterea sectorului de producere și de prelucrare și a investi în dezvoltarea competențelor forței de muncă astfel încât acest factor să constituie un punct forte al localității.
Acestea precum și alte aspecte referitor la principalele constrângeri cu care se confruntă agenții economici locali au fost discutate astăzi în cadrul Parteneriatului de Dezvoltare Economică Locală, responsabil de elaborarea, consultarea și monitorizarea implementării Planului de Dezvoltare Economică Locală.
La ședința Parteneriatului s-a agreat viziunea de dezvoltare a orașului și s-au trasat principalele obiective. Astfel, Telenestiul poate deveni o localitate atractivă atât pentru locuitori cât și investitori.
Orașul Telenesti a aderat la inițiativa ”Primarii pentru Creștere Economică” în octombrie 2017 și își dorește să devină un facilitator activ al creșterii economice și creării locurilor de muncă, precum și de a asigura că autoritatea publică locală poate oferi oportunități pentru participarea economică, socială și culturală, bunăstarea comunității și un nivel bun de trai.

LĂSAȚI UN MESAJ

two × four =