Echipa orașului Telenești a luat primul loc în cadrul Întrunirii Tineretului, ediția...

Echipa orașului Telenești a luat primul loc în cadrul Întrunirii Tineretului, ediția a II-a

54
DISTRIBUIȚI

În perioada 8-10 august 2014, 5 echipe de tineri formate din băieți și fete la Tabăra Sportivă din apropierea satului Crăsnășeni au concurat la probe sportive, artistice și de culinarii. Echipele au fost din localitățile: orașul Telenești, Leușeni, Bănești, Scorțeni din raionul Telenești și Cobîlea din raionul Șoldănești.
La întrunire au fost organizate competițiile sportive: aruncări la coșul de baschet, volei, minifotbal, cros 1000 de metri fete și 2000 de metri băieți, proba de forță. Pe lângă probele sportive a fost organizată și cea artistică, unde echipele au cântat, dansat, povestit și au organizat jocuri distractive, și cel mai gustos prânz unde au fost arătate abilitățile culinare ale participanților.
Pe primul loc s-a plasat echipa orașului Telenești, care a luat și primul loc la majoritatea probelor sportive (aruncări la coșul de baschet, volei, minifotbal și cros fete și băieți), iar locurile doi și trei au fost împărțite de echipele din localitățile Bănești și Leușeni.
Amintim că acest eveniment a fost organizat de către Consiliul Raional Telenești care a asigurat arbitrajul, premiile și tabăra sportivă, iar cheltuielile de hrană, drum, au fost suportate de participanți.

Aici puteți vedea fotografiile de la competiții .

LĂSAȚI UN MESAJ

2 × 1 =