31 mai 2016, în instituțiile de învățământ din Telenești, au avut loc...

31 mai 2016, în instituțiile de învățământ din Telenești, au avut loc festivități cu prilejul finisării anului şcolar 2015-2016.

382
DISTRIBUIȚI

Astăzi, 31 mai 2016, în instituțiile de învățământ din Telenești, au avut loc festivități cu prilejul finisării anului şcolar 2015-2016.
La „Ultimul sunet” au fost prezenți în calitate de oaspeți și reprezentanții Asociației Băștinașilor din orașul Telenești ”Frăția Teleneștenilor de Pretutindeni”: dl Tudor Bogdan, membru al Consiliului coordonator al Asociației (Gimnaziul „Mihai Eminescu”), dl Vasile Iliescu, membru al Consiliului coordonator al Asociației (Gimnaziul s. Mihalașa), dl Nicolae Nastas secretarul Asociației Băștinașilor (Liceul teoretic „Lucian Blaga”).
Conform planului de acțiuni pentru anul 2016-2017 aprobat de Asociația “Frăția Teleneștenilor de Pretutindeni” la adunarea de constituire din 15 mai 2016, astăzi în cadrul ultimului sunet s-au acordat diplome de merit și burse de merit din donațiile membrilor Asociației, în sumă totală de 2500 lei celor mai buni elevi de la instituțiile de învățământ din oraș, pentru rezultate deosebite obținute la învățătură în anul școlar 2015-2016.
De diplome de merit și burse au beneficiat următorii elevi:
Cazacu Ana-Liza, clasa a 9a, gimnaziul „Mihai Eminescu”;
Pleșca Natalia, clasa a 9a, gimnaziul „Mihai Eminescu”;
Juncu Andreea, clasa a 9a, gimnaziul „Mihai Eminescu”;
Dodi Ana, clasa a 9a, gimnaziul „Mihai Eminescu”;
Nedelcu Daniela, clasa a 9a, gimnaziul „Mihai Eminescu”;
Salajan Marina, clasa a 11a, liceul „Lucian Blaga”;
Carp Marina, clasa a 12a, liceul „Lucian Blaga”;
Sîrbu Carina, clasa a 12a liceul „Lucian Blaga”;
Vîrlan Vasile, clasa 9a, gimnaziuli s. Mihalașa;
Vieru Ion, clasa a 8a, gimnaziul s. Mihalașa;
Șmigun Gabriela, clasa a 4a, gimnaziul s. Mihalașa.
Membrii Consiliului coordonator al Asociației au mulţumit corpului didactic pentru munca depusă, elevilor li s-a urat vacanţă frumoasă, vise realizate şi acumulare de energie pentru noul an şcolar.
La festivitatea ultimului sunet de la gimnaziul “Mihai Eminescu” au participat președintele raionului Telenești, dna Diana Manole și viceministrul Tineretului și Sportului, dl Ivan Florean, ambii băștinași din orașul Telenești. La Liceul teoretic „Lucian Blaga” a participat șeful adjunct al Direcției Educație Telenești dna Maria Vleju, șeful Direcției Asisitență Socială și Protecția Familiei dna Angela Sîrbu și ex-comisarul IP Telenești dl Ion Furtună.

LĂSAȚI UN MESAJ

4 × 4 =